tiistai 4. elokuuta 2015

NUDE MULES X RIPPED JEANS

An outfit from June. I'm in love with the nude mules <3

Asu kesäkuulta. Oon rakastunut noihin kenkiin <3 


I just got back from Amsterdam. I've been there two times and I just love that city! It's so pretty and has the best vibes ever ! I took lots of pics that I will show you later. Other than that I've been chillin' at my bf's cabin :) We are actually going there today too. Yay! Last time we were there we took little roadtrips to places nearby. It was so much fun :)

Kotiuduin juuri Amsterdamista. Oon nyt ollut siellä kaksi kertaa ja on se vaan ihana kaupunki! Niin nätti ja siellä on paras fiilis ikinä!  Otin paljon kuvia, joita näytän myöhemmin. Reissun ja tavallisen arjen lisäksi ohjelmaan on kuulunut mökillä rentoilua :) Ollaan itseasiassa menossa sinne tänäänkin, jee ! Viime kerralla tehtiin pieniä päiväretkiä esim. Tammisaareen :)I actually cut my hair last week and now it's also more silver than ever :) I'm so so so happy with it! You'll see it on my more recent pics later but I have pics of it on my Instagram already (@ssarabanana).

Kävin leikkauttamassa hiukset lyhyiksi viime viikolla ja nyt ne on myös hopeammat kuin koskaan :) Oon tosi tyytyväinen niihin nyt ! Kuvia niistä tulee blogin puolelle myöhemmin mutta Instagramista niitä löytyy jo ( @ssarabanana).
Jeans/Farkut: Nelly , Shirt/ Paita: Nelly, Heels/ Korkokengät: Nelly , Sunnies/Aurinkolasit: H&M
Have a great tuesday! Talk to you later! 

Mahtavaa tiistaita! Palaillaan!

XOXO,
Sara

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti